Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem co sie stało spalanie wariuje raz pokazuje 39.0 jak resetuje to wyskakuje 10.0 ,ale po chwili wyskakuje 39.0 lub 99.9 . A w dodatku nie chce spadać jak jade np. zgórki . a mam takie pytanie cze jak jeżdzicie np. 60km/g i puszczacie noge z gazu czy spalanie spada 00.0 ,bo jak resetuje wtrakcie gdy nie gazuje to pokazuje 00.0 ale potem znowu rośnie
Opublikowano

u mnie nax spada do 7.0l/100 potem rośnie co to

po prostu spalanie nie chce spadać

a moze to coś z przepływomierzem powietrza????

Opublikowano

masz zle ustawiony czujnik polozenia przepustnicy. odkrec 2 srubki i przekrec go, az uslyszysz klikniecie. wtedy dokrec srubki i bedzie ok.

pozdrawiam

luther

pozdrawiam

luther

Opublikowano
Zrobiłem jak powiedziałeś przekręciłem czujnik połozenia przepustnicy w prawo (stałem od strony filtra powietrza aż klikneło jade do roboty i nic 39.0 reset 27.0 rośnie 39.0 reset itd i nic z górki spadnie do 22.0 (jak nie gazuje) .A moze ustawić miernikiem (omy) przepustnica zamknięta 0 omów otwarta & omów .Co ty na to
Opublikowano
miesiąc temu miałem prostowany przepływomierz (dało sie go jeszcze uratować ) dałem 350zł i według mechanika jest teraz dobry co ty na to ???
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
A napisz jaką wartość masz na komputerku pod testem 20-tym, standardowo powinno być 1000 może masz wpisaną inną i komputerek dziwnie przelicza .
TYLKO BMW gg:6314161 tel:509652936 SKYPE: leny-bmw