Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie do wysokich, jak z miejscem za kierownicą przy 190 cm wzrostu.Dzis oglądałem e30 cabrio i szczerze powiem że odpada ze względu na brak miejsca.Czy ktoś przedłużał szyny aby się dalej odsunąć, czy może ten egzemplarz był felerny(facet zmieniał skórę na siedzeniach). Pasażer jakby dalej mógł się odsunąć.Strasznie szkoda by było jakbym nie mógł kupić auta przez wzrost :((

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hmmm, ciezko powiedzieć. Przy moim skromnych 175 był spory zapas by odsunąć do tylu siedzenie, ale to był sedan. Wydaje mi się że w cabrio nie powinno być inaczej. Może siedzenia nieoryginalne byly i dlatego problem. Raczej osoby do 2m na długość powinny spokojnie nogi zmieści. Jedyny brak to brak możliwości zbliżenia lub oddalnie kierownicy.

PZDR>

Opublikowano

Ja mam 176cm wzrostu i w swoim Coupe mam fotel odsunięty prawie

na maxa (oryginalne fotele), wiec mysle ze musisz sprawdzić jak to jest w przypadku sedana, ewentualnie poszukać innego modelu bmw.