Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://i61.tinypic.com/331gk9h.jpg

tez tak macie jak na zdjeciu ?

do konca nie odgarniaja wody , co mnie mega strasznie irytuje i ogranicza widocznosc.

to normalne w e90 ?

Opublikowano

Wymień wycieraczki, to nie jest normalne :)

Ja u siebie miałem problem z tym że wycieraczki się nie kładły do końca tzn. kładły się i podnosiły trochę. Wymieniłem przekaźnik w schowku pasażera z niebieskiego na czarny (od ogrzewania tylnej szyby) i tak jakby lepiej dociskały i zbierały i się chowają prawidłowo.

Opublikowano
Wymień wycieraczki, to nie jest normalne :)

Ja u siebie miałem problem z tym że wycieraczki się nie kładły do końca tzn. kładły się i podnosiły trochę. Wymieniłem przekaźnik w schowku pasażera z niebieskiego na czarny (od ogrzewania tylnej szyby) i tak jakby lepiej dociskały i zbierały i się chowają prawidłowo.

mi chodzi bardziej o to , ze ona nie dochodza do "konca"

tzn jest tak jak na zdjeciu pare centymetrow pasek gdzie wycieraczka nie przechodzi po calej szybie - do konca.

wymienic wymienie bo trzeba chodzi mi o fakt ze nie dochodzi do konca szyby

Opublikowano

może być przekaźnik u mnie też wariowały wycieraczki ale w momencie kiedy się kładły i za chwile się cofały do góry trochę, efekt taki że miałem wycieraczki na wysokości naklejki na szybie z numerem rej.

Wymień przekaźnik na allegro za 30-40 zł ale zanim kupisz podmień przekaźnik od ogrzewania tylnej szyby w miejsce wycieraczek wstaw. Od wycieraczek w oryginale jest niebieski a od podgrzewania szyby czarny. Zamień niebieski z czarnym i zobacz jak chodzą. Daj znać

• 2 lata później...
Opublikowano

Hej, stary temat ale mam dokładnie tak samo, wycieraczki jadą w dół i wracają o 2-3 cm do naklejki rejestracji.

Dzięki za info spróbuję z przekaźnikiem!