Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż zmagam się z małym problemem mianowicie chodzi mi o telepanie całą budą auta.

Dzieje się tak jak jest silnik rozgrzany czy to na D czy też na P albo i na luzie telepie całą budą auta jest to wyczuwalne na tyłku.

Auto przyśpiesza normalnie,nie kopci.

Skrzynia automat, silnik 2.0 przebieg 170 000km.

Ktoś wie gdzie szukać przyczyny?

Opublikowano
hmm a komputer nic nie pokazuje ? od tego trzeba zaczac.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

najpierw diagnoza komputerowa.

jeśli nie będzie błędów związanych np z wtryskami, które mogą mieć wpływ na drgania do sprawdzenia:

poduszki silnika i skrzyni biegów

koło pasowe

koło dwumasowe

Opublikowano
Sprawdż korekcję wtrysków a potem szukaj dalej .
Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano
Witam.

Otóż zmagam się z małym problemem mianowicie chodzi mi o telepanie całą budą auta.

Dzieje się tak jak jest silnik rozgrzany czy to na D czy też na P albo i na luzie telepie całą budą auta jest to wyczuwalne na tyłku.

Auto przyśpiesza normalnie,nie kopci.

Skrzynia automat, silnik 2.0 przebieg 170 000km.

Ktoś wie gdzie szukać przyczyny?

Kolego, widzę że jesteś z Rybnika, jeśli szukasz pomocy mogę pomóc :)

W razie pytań proszę na priv.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D