Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie w aucie mojej matki po kolizji nastapil problem nieda sie wlaczyc w aucie zaplonu auto stoi pod chmurka u lakiernika i szyba jest otwarta ktorej tez nieda sie zamknac.

Jak wkladam kluczyk to pokazuje kontrolke zolta z przekreslonym kluczykiem po chwili robi sie ona czerwona i znika procz radia nie dziala w sumie nic i swiatel.

Mowili ze wywalilo ten kabel plusowy w bagazniku wydaje mi sie ze to zrobilem ale auto dalej nie reaguje prad wszedzie dochodzi. Pilot tez nie reaguje zeby zamknac auto wgl.. a niemam grotu zeby zamknac lub otworzyc go awaryjnie. Pomocy!

• Zarejestrowani
Opublikowano

1. Grot jest schowany w pilot.

2. Rozumiem, że tą klemę jakoś podpiąłeś? Może jednak coś poszło nie tak. Tak sobie myślę, może spróbuj pod maską podłączyć prostownik. Tam jest złącze do ładowania akumulatora przykryte czerwonym plastikiem (+), a (-) podłącz np. pod śrubę na kielichu. Może wtedy szyby ruszą.