Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako ze na forum pojawia sie baaaardzo duzo pytań odnośnie tego gdzie jest antena od pilota (powiązanie z niedziałającym zamkiem drzwi itp) postanowiłem założyć nowy osobny temat. W internatach znalazłem cos takiego co juz cos mówi: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=VA51&mospid=48822&btnr=61_1718&hg=61&fg=25 podejrzewam ze anteny zderzakowe obsługują tylko dostęp komfortowy czyli jak ktoś ma funkcje keyless. Co mnie zaciekawiło to obudowa anteny ferrytowej i tutaj sie zastanawiam czy to właśnie w tym miejscu (tylna Polka jak z obrazka wnioskuje) bedzie główna antena pilota?

P.S. Gdzie znajduje sie moduł komfort? :lol:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W sedanoe Moduł diversity znajduje sie pod plastikowa przykrywka trzeciego swiatła stop
Opublikowano
a może mi ktoś podpowiedzieć gdzie jest wzmacniacz antenowy od radia?? bo zdjąłem osłonki tylnych słupków i nie było nic takiego podobnego :/
Sprzedam instalację na nowej oryginalnej kostce do l7, światłowody i wtyczka.
Opublikowano
Poszukam w książce, jak coś znajdę dam znac. Stawiałbym ze jest albo w przednich słupkach albo gdzieś w podsufitce.