Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w mojej e90 spalił się pasek ledów w tylnej prawej lampie. Zakupiłem używaną na allegro, wymieniłem, lampa działa poprawnie. Jednak błąd dalej nie zniknął, jest na to jakiś sposób? Ktoś miał podobną sytuację?

Pozdrawiam

T.

Opublikowano
Z tymi lampami wydaje się być poważniejszy problem. Lampa używana, założona podziałała 4 dni i padła to samo ledy nie działają w ogóle ... jakieś propozycje co to może być ?
Opublikowano
Ale które światło Ci dokładnie padło? Bo ledy są tylko w kierunkowskazach a reszta świateł realizowana jest za pomocą żarówek.
http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano
no właśnie w oryginlnej lampie padł 2 pasek ledów w prawym kierunku a w tej używce z allegro po 5 dniach ledy w ogóle przestały świecić
Opublikowano
takie pytanie czy lampa prawa podpięta pod kostkę lewej będzie działać normalnie czy nie ? chciałem sprawdzić czy coś się w instalacji spierniczyło, że ta prawa strona taka feralna czy taką lampę ustrzeliłem