Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was serdecznie, właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem BMW X3 3.0i z 2004 roku. Cieszę się, że znalazłem Wasze forum, bo już kilka rzeczy udało mi się znaleźć i poprawić dzięki Waszym wpisom. Mam sporo pytań, jednak najpierw poszukam, w międzyczasie zrobię klika fotek i wrzucę.

Do zobaczenia - Hej. :D

Opublikowano
Mi osobiście nie podobają się te kierownice.Nigdy się nie podobały i zawsze wymieniałem na sportowe ale to kwestia gustu :cool2: :cool2:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

na razie muszę uporać się z:

- brakiem połączenia bluetooth z Iphonem 5s

- brakiem odtwarzania niskich tonów, chyba nie działa mi wzmacniacz

- no i najważniejszą rzeczą - przerobieniem tylnej kanapy na grzaną, bo zima za pasem

Potem wystrój, a prawda gałkę sobie kupiłem, taką z drewnem i wymieniłem, znaczy się wajchę do biegów, teraz wygląda super.

Opublikowano
Jeśli chodzi o BT być może jest za stare i nie obsłuży tego telefonu.Jakby nie patrzeć ma 10 lat :norty: :norty: :norty:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

kanapę kupię, już znalazłem cały komplet, mam umówionego speca tylko dostawa w toku

co do wieku - to się ciesze ze ma 10 lat, bo rozwiązania są super

Opublikowano
kanapę kupię, już znalazłem cały komplet, mam umówionego speca tylko dostawa w toku

Ladna sztuka.

Ale czy do fotelików naprawdę potrzebujesz podgrzewanej kanapy ?

Osobiście proponowałbym podgrzewaną kierownicę (sam dokładałem) i webasto (może dołożę ?)

Pozdrawiam

Opublikowano

co do wieku - to się ciesze ze ma 10 lat, bo rozwiązania są super

Ja nie krytykuję wieku auta kolego tylko napisałem ze BT być może juz tego telefonu nie obsłuzy.Inna technologia po prostu :mrgreen: :mrgreen:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No i zrobiłem telefon.

Działa aż miło, opis w innym poście.

Kanapy nadal szukam.

Udałoi się także zrobić muzę, daje teraz czadu aż miło.

• 4 tygodnie później...