Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to oznacza, że w jednych krajach ta opcja (319) występuje a w innych nie?

Patrzysz na USA, tam auta BMW sa zupelnie inaczej zamawiane, ilosc opcji jest ograniczona i wiele rzeczy dostaje sie w pakietach - przeklada sie to na mniejsze mozliwosci konfiguracji, ale ilosc opcji, w ktora auto zostaje doposazone jest wieksza.

Przyciski na lusterku sa do obslugi homelinka, w Europie ten system nie jest chyba zbyt popularny, stad mozliwe, ze nie jest dostepny jako opcja przy zamawianiu nowego auta u dealera.

Opublikowano
Patrzysz na USA, tam auta BMW sa zupelnie inaczej zamawiane, ilosc opcji jest ograniczona i wiele rzeczy dostaje sie w pakietach - przeklada sie to na mniejsze mozliwosci konfiguracji, ale ilosc opcji, w ktora auto zostaje doposazone jest wieksza.

Tak wiem, że to w USA ale dziwi mnie to trochę, że u nas nie można tego domówić w żaden sposób

Przyciski na lusterku sa do obslugi homelinka, w Europie ten system nie jest chyba zbyt popularny, stad mozliwe, ze nie jest dostepny jako opcja przy zamawianiu nowego auta u dealera.

Ale z tego co wiem to ten system był dostępny w E9x (przynajmniej tych poliftowych) oraz jest dostępny w innych modelach (np. seria 5)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W UK też w serii 4 nie ma tego patentu.

pozdrawiam

Paweł