Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Admin troche nadgorliwy i zamknal temat a Vin sie znalazl po 15 min :D .Witam Panowie prosze o jakies opinie czy warto...Tak pojade obejzec bo mam az 20km ale kazda porada mile widziana http://otomoto.pl/bmw-320-C34707319.html

Nie moge rozkodowac vinu na stronce

VIN long WBAEV11000KK50898

Type code EV11

Type 320I (EUR)

Dev. series E46 (4FL)

Line 3

Body type LIM

Steering LL

Door count 4

Engine M54

Cubical capacity 2.20

Power 125

Transmision HECK

Gearbox MECH

Colour SILBERGRAU METALLIC (A08)

Upholstery STOFF/LEDER SCRITTO/SCHWARZGRAU (V8TM)

Prod. date 2003-05-08

Order options

No. Description

167 EU4 EXHAUST EMISSIONS NORM

2CD LT/ALY WHEELS STAR SPOKE 136

255 SPORTS LEATHER STEERING WHEEL

320 MODEL DESIGNATION, DELETION

423 FLOOR MATS, VELOUR

428 WARNING TRIANGLE

431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D

473 ARMREST, FRONT

481 SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER

494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER

508 PARK DISTANCE CONTROL (PDC)

521 RAIN SENSOR

534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING

661 RADIO BMW BUSINESS

722 EDITION LIFESTYLE

785 WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS

801 GERMANY VERSION

863 EUROPE/DEALER DIRECTORY

879 GERMAN / ON-BOARD DOCUMENTATION

972 COMFORT PACKAGE

Series options

No. Description

210 DYNAMIC STABILITY CONTROL (DSC)

520 FOGLIGHTS

548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING

550 ON-BOARD COMPUTER

832 BATTERY IN LUGGAGE COMPARTMENT

851 LANGUAGE VERSION GERMAN

Opublikowano

Ja sprzedałem za tyle uszkodzone takie auto do pociągnięcia lewy Przod .

A tu masz okazje :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Wiem ze troszke tanio,z tego co mowil przez telefon to malowana tylko maska.Wczesniej jezdzil nim ktos pol roku kto sprowadzil dla siebie i sprzedal bo ponoc za duzo mu palila.Teraz jezdzi ten wlasciciel rok czasu i chce sprzedac.ponoc oleju bierze 1,5 L od zmiany do zmiany.Czy to duzo jak na te silniki?

Byłem obejrzalem autko.Pod wzgledem blacharsko lakierniczym prawie wszystko oki,(malowana maska,wymieniona przednia szyba,poklejone uchwyty w jednej lampie)

Wnetrze bardzo lanie utrzymane, niepowycierane.Kierownica lekko wytarta i drazek zmiany biegow dosc znaczniej.

Co do silnika to slady chyba oleju pod kolektorem z lewej strony gdzies przy cylindrze 4,5,6 liczac od przodu.Mokry(spocony)zbiorniczek od wspomagania.

Zawieszenie w dobrej kondycji,rzadnych stukow czy pukow,jedzie prosto ale jeszcze do sprawdzenia na szarpakach.Ladne prawie nowe opony.

I teraz jedyny mankament po odpaleniu auta gdzie juz bylo rozgrzane bo wlasciciel jezdzil wczesniej zapalila sie kontrolka check engine oraz poduszka powietrzna.

Silnik przebieral po dodaniu gazu ale na wolnych obrotach chodzil plynnie.Podczas jazdy rowniez przebieral i nie bylo tej mocy.Po podlaczeniu pod komputer wyszly nastepujace bledy;

-kody usterek 240, obwod zaplonowy cylinder nr 3 nieprawidlowy sygnal dzialanie,brak zaplonu)

-kody usterek123,chlodzenie charakterystyka(brak,nieprawidlowa aktywacja przez sterownik)

-kody usterek228,regulacja lambda rzad drugi za duza odchylka regulacyjna)

-kody usterek30,obwod zaplonowy cylinder 3 nieprawidlowy sygnal,dzialanie)

-kody usterek120,czujnik pedalu jazdy i potencjometr przepustnicy(sygnaly porownawczo anormalne)

No i lekko dymi przy depnieciu jej porzadnie.To tyle co ja wychwycilem.Czy jest sens sie wogole dalej tym interesowac?????

Opublikowano

Ze ludzie takie złym oferuja nie lepiej to naprawić i sprzedać?

No ale wtedy cena była by za wysoka .

Szukaj polifta za 23-25 a kupisz dobre auto a nie za 18 trupa .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jesli pali naprawde tylko 1,5 litra od wymiany do wymiany to bardzo mało jak na M54.

Bym sie nie zdziwił jak pali 7-10 litrów oleju od zmiany do zmiany i dlatego samochod idzie pod młotek i to tanio...

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • 2 tygodnie później...