Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam zamiar obszyć kierownicę, boki foteli i kanapy, oraz zagłówki.

Szukam kogoś kto się zajmuje takimi rzeczami w okolicach Zielonej Góry, lub Wrocławia. W tych miejscach najczęściej przebywam. Ma ktoś może namiar na kogoś sprawdzonego? Nie chcę trafić do pierwszej lepszej firmy wyszukanej w internecie, a nóż ktoś wcześniej robił coś takiego w tych okolicach.

Pozdrawiam

Życie jest zbyt krótkie, żeby umierać w BMW. Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać!!!
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serdecznie firmę X STYL.

Oddawałem im kiedyś kierownice do obszycia oraz boczki do drzwi.

Byłem w 100% zadowolony.

http://www.xstyl.pl/bmw.html

Nadolice Wielkie,kilka km od Wrocławia.

P.S.

Po zobaczeniu tego posta, śledziłem drogę na google street View,żeby dokładnie sobie przypomnieć jaka to była miejscowość;)

Polecam raz jeszcze.

Opublikowano

Dodam jeszcze,że jak się tam pojawiłem i zobaczyłem jakie autka stoją to zacząłęm obawiać się o swoją kieszeń ;)

No końcu byłem bardzo miło zdziwiony.

Opublikowano
Właśnie jeden znajomy mi już polecał tą firmę. Za obszycie kierownicy wyciągniętej życzą sobie 170 zł, za nie wyciąganą 240 zł jak się nie myle. Jeśli chodzi o fotele to niestety cena przekroczyła mój budżet i to znacznie, więc ten temat zdecydowanie odpuszczam. Jedyna co mi zostało to próba sprzedaży SPORTSITZE z alcantarą, bądź wymiana z dopłatą tych foteli na jakieś porządne skórzane. Muszę to dobrze przemyśleć, bo nie stać mnie żeby za obszycie 3500zł wyrzucić :(
Życie jest zbyt krótkie, żeby umierać w BMW. Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać!!!
Opublikowano

No to jak widać,troszkę podnieśli ceny. za kierownice bez ściągania zapłąciłem chyba 150, ale to było jakiś czas temu...

Ale robota pierwsza klasa :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Potwierdzam , robiłem u niego kilka bmw i jest dobrze i tanio :)