Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grill od modelu 6cylindrowego.

Włoszka więc pewnie coś już było lakierowane - ale to nie znaczy, ze był duży dzwon

Przebieg mocno pokombinowany, bo auto miałoby jeździć ok 15tys rocznie. Co w przypadku diesla z Italii jest niemożliwe. Podstawą do oględzin powinna być wizyta w ASO i wyciągnięcie historii serwisowej.

Opublikowano
Watpię czy cis wyciągniesz z serwisu przeważnie żęto wpisów ,idealne na handel :cool2:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Dziękuje za pomoc :cool2:

Też mi się wydaje ,że przebieg nierealny,dodatkowo mam aż 210km do tego autka więc go odpuszcze :?

Opublikowano

podlew

miesiąc temu byłem oglądać auto i przez telefon się dowiedziałem ,że poprzedni własciciel mial 80 lat :o

Na miejscu okazało się oczywiscie ze auto to totalna padaka, a sprzedawca "Jak się nie sprzeda to ja sobie je zostawie i za pare lat pojadę w podróz do okoła świata właśnie tym samochodem bo będę pewny ,ze mnie nie zawiedzie" :mad2: :duh:

kupno bmw w dobrym stanie powoli mnie chyba przerasta...

Opublikowano
podlew

miesiąc temu byłem oglądać auto i przez telefon się dowiedziałem ,że poprzedni własciciel mial 80 lat :o

Na miejscu okazało się oczywiscie ze auto to totalna padaka, a sprzedawca "Jak się nie sprzeda to ja sobie je zostawie i za pare lat pojadę w podróz do okoła świata właśnie tym samochodem bo będę pewny ,ze mnie nie zawiedzie" :mad2: :duh:

kupno bmw w dobrym stanie powoli mnie chyba przerasta...

"Niemiec płakał, gdy nim odjeżdżałem."? Mnie najbardziej bawią przebiegi samochodów. 10-letnie fury, silnik diesel, kombi i przebieg 135k :lol: . Mnóstwo takich bajeczek, każda inna dla danego samochodu. A im większa "okazja", tym ciekawsza opowieść. Spisywanie liczników na stacjach to bzdura, ochłap dla społeczeństwa.