Skocz do zawartości

BMW e90 wbavc31000vc60110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Za drogi.
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Grill od modelu 6cylindrowego.

Włoszka więc pewnie coś już było lakierowane - ale to nie znaczy, ze był duży dzwon

Przebieg mocno pokombinowany, bo auto miałoby jeździć ok 15tys rocznie. Co w przypadku diesla z Italii jest niemożliwe. Podstawą do oględzin powinna być wizyta w ASO i wyciągnięcie historii serwisowej.

Opublikowano
Watpię czy cis wyciągniesz z serwisu przeważnie żęto wpisów ,idealne na handel :cool2:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
  • Autor

Dziękuje za pomoc :cool2:

Też mi się wydaje ,że przebieg nierealny,dodatkowo mam aż 210km do tego autka więc go odpuszcze :?

Opublikowano
Właścicielem był 70 letni mężczyzna.

Normalka :norty: .

Opublikowano
  • Autor

podlew

miesiąc temu byłem oglądać auto i przez telefon się dowiedziałem ,że poprzedni własciciel mial 80 lat :o

Na miejscu okazało się oczywiscie ze auto to totalna padaka, a sprzedawca "Jak się nie sprzeda to ja sobie je zostawie i za pare lat pojadę w podróz do okoła świata właśnie tym samochodem bo będę pewny ,ze mnie nie zawiedzie" :mad2: :duh:

kupno bmw w dobrym stanie powoli mnie chyba przerasta...

Opublikowano
podlew

miesiąc temu byłem oglądać auto i przez telefon się dowiedziałem ,że poprzedni własciciel mial 80 lat :o

Na miejscu okazało się oczywiscie ze auto to totalna padaka, a sprzedawca "Jak się nie sprzeda to ja sobie je zostawie i za pare lat pojadę w podróz do okoła świata właśnie tym samochodem bo będę pewny ,ze mnie nie zawiedzie" :mad2: :duh:

kupno bmw w dobrym stanie powoli mnie chyba przerasta...

"Niemiec płakał, gdy nim odjeżdżałem."? Mnie najbardziej bawią przebiegi samochodów. 10-letnie fury, silnik diesel, kombi i przebieg 135k :lol: . Mnóstwo takich bajeczek, każda inna dla danego samochodu. A im większa "okazja", tym ciekawsza opowieść. Spisywanie liczników na stacjach to bzdura, ochłap dla społeczeństwa.