Skocz do zawartości

Jak poskladac do kupy rozebrana maglownice(ze wspomaganiem)?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Zaczne od poczatku.Okolo roku temu wymontowalem maglownice ,bo ciekla.Zawiozlem do fachowca ktory ja rozebral i powiedzial co do wymiany.Mialem kupic co trzeba i przywiezc zeby zlozyl.Ale niestety mialem problem zeby znalezc czesci w przyzwoitej cenie.Ostatnio kupilem takowy zestaw naprawczy i chcialbym to samemu zlozyc(fachowiec zniknal).Wszystko ze srodka jest w drobny mak i nie wiem jak to poskladac.Moze ktos to skladal?A moze zna ktos jakis link ze szkicem przedstawiajacym budowe w srodku?Pomocy koledzy! :cry2:
nie jedź szybciej niż myslisz...
Opublikowano
Dzieki belgus za poswiecenie,tylko ze to jest maglownica bez wspomagania,a ja potrzebuje ze wspomaganiem i sam jej srodek jak jest zbudowany.Kurcze nigdzie nic nie moge znalezc. :cry2:
Opublikowano

Witam

Tam jest tez maglownica ze wspomaganiem poszukaj.

pozdrawiam.

Poza tym one sie roznia chyba tylko tym ,ze ta ze wspomaganiem ma dolozny przewod cisnieniowy.Tak mi sie zdaje.

Opublikowano
Znalazlem,tylko ze schemat budowy jest taki sam jek tej bez wspomagania,czyli zewnetrzny.A ja potrzebuje schemat budowy wewnetrznej,czyli to wszystko co sie w srodku znajduje. :cry2:
Opublikowano
Napisalem do tego hydrosystemu,ale echo.Dzis znalazlem tego czlowieka co ja rozebral.Zostawilem mu ja.Mowil ze powinien to poskladac.Mam wielka nadzieje ze mu sie uda!Ale poki co jak ktos ma jakies schematy budowy,to niech pisze.
Opublikowano
Panie Belgus!U mnie na prowincji ciezko o ludzi kompetentnych w tym temacie.To jedyna osoba ktora sie podjela tego ze mi to zrobi. :mrgreen: Wszystko bylo by ok gdybym wtedy jak mu dawalem do rozebrania mial czesci.A ja mu po roku przynioslem to w czynnikach pierwszych zeby zlozyl.Chlopina moze juz nie pamietac,co i w ktorym miejscu.Ale wierze w niego!! :mrgreen:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dzis odebralem swoja maglownice mowil ze nie mial problemow ze zlozeniem.Brakuje tylko 2 srub ale mam nadzieje ze zostaly u mnie w garazu ,bo nie wszystko mu dalem,ale jak to on je zgubil to zas sie bede bujal(sic) :modlitwa: .Napisze jeszcze jak ja zamontuje do auta,czy wszystko jest gitarra. :mrgreen: