Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Słabe te felgi. :) nie wiem jak z tymi, ale ja mam ori od e60 założone u siebie tylko 18. Potrzebny był tylko dystans. Może ktoś inny pomoże. Jak coś to mam ładne 16 z oponami zima na sprzedaż. Stan oceniam na bardzo dobry. Jak coś to priv.
Opublikowano

Ja u siebie mam 18 na letnich a te od E60 chciałem kupić z oponami zimowymi i dać do malowania na czarno :)

Wyglądają całkiem fajnie. Masz zdjęcia tych swoich felg ?

Opublikowano
Daj mail na priv to Ci wyślę. Będzie mi łatwiej :) mam parę zdjęć. Felgi w stanie idealnym.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja śmigam już 3 lata na 19 m-pakietowych przód 235/30 tył 265/30 w e91,felgi zdjęte z e60 i wszystko pięknie pasuje i śmiga jak ta lala
Opublikowano
Słabe te felgi. :) nie wiem jak z tymi, ale ja mam ori od e60 założone u siebie tylko 18. Potrzebny był tylko dystans. Może ktoś inny pomoże. Jak coś to mam ładne 16 z oponami zima na sprzedaż. Stan oceniam na bardzo dobry. Jak coś to priv.

Wiem,że z pewnością chcesz sprzedać ładne felgi,ale nie oferuj koledze z forum felg,które nie podejdą do jego samochodu :nienie: