Skocz do zawartości

swiatla do jazdy dziennej czestochowa???? e46 2002r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy moze ktos w czestochowie wlaczy mi swiatla do jazdy dziennej ?????????bo zaden z moich znajomych nie umie a jednemu udalo sie tylko zmienic gaszenie sie swiatel po zgaszeniu silnika przy wlaczniku wlaczonym -jak w fiatach dobre i to ale nie o to chodzilo

ew widzialem na forum ze w katowicach krakowie itd robicie cos takiego to jesli by ktos przypadkiem przejezdzal przez czewe to sie czasowo dostosuje

pozdrawiam i czekam

Opublikowano

ale do tego to chyba jest jakis kabel potrzebny a ja nawet nie mam pojecia jaki

i chyba jakis program

a najwazniejsze ze z kompem sobie licho radze z podstawowymi rzeczami a co dopiero takie cos

ale dzieki za info pewnie ktos mlody i sprytny by se z tym poradzil bez problemu ale ja raczej nie tym bardziej ze kazdy mechanik ktorego znam tego nie umie zrobic a jak im o tym mowie to czarna magia co prawda mieszkam w wiosce przyklasztornej i narod jest wyjatkowo zacmiony tak na ludzi z czestochowy trzeba patrzec z dystansem

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wychodzilem z zalozenia ze jak Twoj kolega zmienil cos ze swiatlami to ma i program i kabelek :D

Program nic nie kosztuje i jest latwy w obsludze a kabelek mozna dostac za male pieniadze na necie

i juz mozesz sam kodowac i wyczytywac bledy.

Jesli w planach masz miec auto na dluzej to dobra inwestycja. Na poczatku ciezko bedzie sie polapac ale jak juz wszystko bedziesz miec to i bardziej przejzysty ten temat sie zrobi.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

on to laczyl sie z taka przystawka do kompa tzn

kabel ta przystawka polaczona z laptopem to mechanik samochodowy chyba najbardziej kumaty z tych co znam

i weszlismy w opcje inne i tam byly swiatla do jazdy dziennej i zrobilismy jak kaze instrukcja i dlugie nie swieca jako dzienne tylko nie musze gasic swiatel po zgaszeniu silnika i wywnioskowalismy ze chyba cos nie tak albo nie ma takiej opcji

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam nie będę zakładał nowego tematu bo ja w tej samej sprawie jest koś w częstochowie lub okolicy kto moze zakodować światła dzienne?