Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dziś próbowałem uruchomić taki bajer, z tym że moje auto jest po lifcie

jednak bez sukcesu, inne rzeczy zakodowałem bez problemu. Na filmiku jest przed lift, ja mam auto z 05-2007. Czy moglibyście mi napisać które opcje zmienić, aby to zadziałało i jakie ustawienia muszę mieć w idrive i w której pozycji musi być włącznik świateł.

Dodatkowe pytanie, mam skrętne lampy, czy dobrze rozumię że światła drogowe i mijania są w żarówkach zewnętrznych, a te mniejsze to tylko doświetlanie ? No i na koniec, doświetlanie działa tylko w trybie auto ? bo tak jest u mnie.

No i koleje pytanie, mam w aucie TCU, co powinienem mieć aby w aucie działał internet - combox, ale czy działą na CCC ? jaka róznica jest między TCU, MULF, MULF2 I Combox.

Proszę o pomoc bo chcę zrozumiec to autko :D

Opublikowano

Nikt nie odpowiada, ponieważ takie pytania już padały na forum. Poszukasz to się dowiesz.

CCC nie działa z COMBOX, tylko z CIC.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

LMA:

HEIMLEUCHTEN_FUNKSCHL aktiv

HEIMLEUCHTEN_VERLANG aktiv

HEIMLEUCHTEN_ABRUCH aktiv

CAS:

PANIKALARM panikalarm

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nikt nie odpowiada, ponieważ takie pytania już padały na forum. Poszukasz to się dowiesz.

CCC nie działa z COMBOX, tylko z CIC.

szukałem :) nie jestem na forum dwa dni :) to co potrzebuje zeby byl l.internet.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
LMA:

HEIMLEUCHTEN_FUNKSCHL aktiv

HEIMLEUCHTEN_VERLANG aktiv

HEIMLEUCHTEN_ABRUCH aktiv

CAS:

PANIKALARM panikalarm

próbowałem, nie działa w polifcie