Skocz do zawartości

bmw e91 kierownica m pakiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. mam do kupienia sama kierownice m pakiet bez poduszki do mojwgo bmw e91 lift 318D . cena jest dość atrakcyjna bo 500 zlortch. ale mam pytanko zeby nie kupic ściemy. ma ktos moze foty jak to powinno wyglądać , głównie to chodzi o tyl kierownicy jakieś kabelki charakterystyczne.. nie chciałbym kupic jakiejś lipy bo później musze jeszcze poduszkę dobrac. przerabial ktos temat ? pozdrawiam
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
rok na forum i naprawdę nie wiesz jak wygląda kierownica m-pakiet ? tematów jest pełno.trzeba trochę :search:
Opublikowano
To jest twoja sprawa i zrobisz jak uważasz, ale ja bym odpuścił kupowanie oddzielnie kierownicy i dobieranie poduszki, różne tematy mogą się z tą poduszka dziać.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
niby jakie? jak kupi dobrą poduchę to co niby ma się z nią dziać? w fabryce przecież nie produkują kierownic od razu z poduszkami :)
Opublikowano
To jest twoja sprawa i zrobisz jak uważasz, ale ja bym odpuścił kupowanie oddzielnie kierownicy i dobieranie poduszki, różne tematy mogą się z tą poduszka dziać.

Byc moze nawet stara poduszka będzie pasowała. Ztcp sa tylko dwa rodzaje poduszek. Trzeba sprawdzic i nie ma co panikować. O ile sie nie mylę nie da sie założyć złej poduszki.

Natomiast czy kwota 500 zł za kierownice to jakaś super atrakcja ?

SPRZEDAM swoje E87 123d - szczegóły na PW

Jak dbać o BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=262051 . Awaryjność silników: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=221978

Opublikowano
  • Autor
no cena chyba nie jest zla bo kiera w dobrym stanie. tez mi sie wydaje ze z poduszka nie ma chyba problemu. zapytałem profilaktycznie, bo moze sa jakieś rozne rodzaje podłączenia tego..