Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Spytaj w firmie 4ohmy i daj znać ile Ci krzyknęli. Jeszcze możesz zapytać w ultimate cars na agrestowej. Jak możesz podeślij potem info na priv albo podziel się tutaj. Cały przód to masz na myśli tylko maska i zderzak czy też błotniki?

Dzis bylem w firmie 4ohmy i juz sie umowilem na pakiet bikini za cene 2100 pln netto z folią samoregenerujaca.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czy do obklejenia maski i blotnikow nalezy te elementy zdemontowac z auta? Obklejasz kolego w celu uniknieca odpryskow od kamieni czy jeszcze przed czyms ma ta folia zabezpieczac?

Wszystkie prace zwiazane akurat z moim autem beda wykonane na samochodzie ,a obklejam tylko i wylacznie ,aby uniknac odpryskow bo mnie to strasznie denerwuje.

Opublikowano
To daj proszę znać jak już wykonasz robotę. Jest szansa zobaczyć to u Ciebie na żywo we Wrocku jak zrobisz?

.

Opublikowano
Posiadam F31 od roku i tak ciągle myślę nad jakąś powłoką. Wiem ze to juz może późno i powinienem zrobić to od razu, ale nie miałem przekonania. Nie mam też konkretnej firmy, której bym zaufał a jest ich kilka w okolicy. Może poleci ktoś coś w Trójmieście lub okolicy?
Opublikowano
To daj proszę znać jak już wykonasz robotę. Jest szansa zobaczyć to u Ciebie na żywo we Wrocku jak zrobisz?

W czwartek odbieram moje nowe auto ,a pod koniec lipca jestem juz umowiony na obklejenie . Jak cos to od razu do Ciebie napisze i sobie zobaczysz.