Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moi koledzy powiedzieli mi,nie wiem czy to prawda,więc sie pytam. Chodzi o to iż jest środek dobrze odgrodzony z bagażnikiem,mówią że bass nie bedzie przechodził z bagażnika. Może mi ktoś powiedzieć jak z tym jest?
Opublikowano
Odpowiednio dobrany głośnik, właściwie wyselekcjonowany wzmacniacz pozwoli uzyskać pożądane efekty. Bywają auta, które posiadają większą separację kabiny od przestrzeni bagażowej. Jednak, gdyby kawałek blachy(nie ten przypadek mam na myśli) i kanapa były w stanie stłumić dźwięk o takim natężeniu, to akustyka byłaby prostsza. Niestety tak to nie działa.
Opublikowano
Nie wiem co to znaczy, że bagażnik będzie łupał. Napisałem, że brzmienie subwoofera będzie słyszalne w kabinie pasażerskiej. Jednak musi to być odpowiedni sprzęt, a nie jakiś "pack" za 500 z allegro. Mogę pomóc coś dobrać jak określisz jakiś budżet oraz muzykę, które zazwyczaj słuchasz.