Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Już odpalam szklaną kulę... załączają się same w trakcie jazdy, na wyłączonym silniku, w obydwu przypadkach? Swieca caly czas czy po chwili to ustępuje?

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Załączają się na zgaszonym i zamkniętym aucie , nie wiem jak długo migają bo otwieram auto z pilota to przestają migać potem zamykam i jakiś czas jest spokój
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
pewnie masz problem z alarmem, nie wyje bo trafiona syrena a kierunki mrugają. Miałem taką akcję w swojej jak zaparkowałem za blisko ulicy to podmuch lub warkot przejeżdżających ciężarówek uruchamiał alarm i sobie mrugały kierunki. Spróbuj kilka dni zamykać auto kluczem (bez uzbrajania alarmu) i zobacz czy problem nadal występuje.
Opublikowano
Jeśli masz auto z alarmem mikrofalowym, to będzie się włączał np jak stoi niedalako kuchni i odpalisz tam kuchenkę, lub jak zostawisz w aucie telefon z wi-fi ;) Przerabiałem temat :P

Foak Polisz Góvvnerment End Loł :]

Średnie spalanie w cyklu mieszanym: 10,1L Pb/11,8L LPG / 100 km

Moje autko: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=151&t=245534

Opublikowano
Mam seryjny alarm. Pisałeś ze przerabiałes temat, więc jak ty se z tym poradziłeś

Jak już pisałem, u mnie problem był inny - alarm reaguje m.i.n. na mikrofale (które się wytwarzają np. przy tłuczeniu szkła). No i po prostu wywaliłem do kosza starą mikrofalówkę, która przepuszczała dużo szkodliwych mikrofal na zewnątrz (uruchamiała alarm auta stojącego 5m dalej przez ścianę z silki !) :D No i żona nauczyła się nie zostawiać telefonu w aucie, gdyż wi-fi też nadaje mikrofale i uruchamia alarm...

Masz wybrzuszenie na suficie za szyberdachem?

Foak Polisz Góvvnerment End Loł :]

Średnie spalanie w cyklu mieszanym: 10,1L Pb/11,8L LPG / 100 km

Moje autko: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=151&t=245534

Opublikowano
Mam wiem ze jest tam czujnik ruchu i to chyba będzie jego wina, bo teraz zamykam z pilota na dwa razy i na razie jest spokój ,ale i tak coś muszę z tym zrobić ,nie wiem czy jest jakaś regulacja tego czujnika , jak nie to chyba muszę wymienić na nowy i może będzie OK