Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zauważyłem że moje kierunkowskazy z tyłu świecą prawie że białym światłem, lakier się wypalił po prostu, więc przyszedł czas na zmianę. Dziś podczas zmiany tylnej żarówki prawego kierunkowskazu (na włączonych światłach awaryjnych) coś się zepsuło. Lewa żarówka normalnie działała, a prawa nie, wykręciłem wsadziłem jeszcze raz i nic (zmieniałem również na starą i też brak reakcji), po chwili stała się cisza, przestały działać światła awaryjne i kierunki.

Sprawdziłem bezpieczniki, zmieniłem włącznik świateł awaryjnych, podmieniłem przekaźnik i nic. Nie wiem co dalej jestem w kropce :mad2:

Opublikowano

Nikt nic nie wie?

@Edit

Wieczorem zauważyłem że włącznik awaryjnych się świeci, ale po włączeniu gaśnie i nic się nie dzieje.

@Edit2

Winowajcą był bezpiecznik nr 34, niby był cały ale jednak było coś z nim nie tak, po zmianie wszystko wróciło do normy. Można zamknąć :).