Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U zenka nie u zenka chodzi o to ze lepiej sprżedac auto serwisowane co ma 290 tys niz udawać idiotę ze to nie ja cofnąłem :mad2:

Ale niestety auta z niskimi prżebiegami dalej maja najwieksze wzięcie :duh:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Zenek jestem tego samego zdania co Ty, tylko w Pl nie kupisz od handlarza auta ze 100% przebiegiem, każdy cofa licznik :( 99% przypadków)

A sam nie mam czasu by pojechać do DE, praca na to nie pozwala :(

Rozmawiałem z gościem i mówił, że ma udokumentowany TUV i posiada książkę serwisową.

Opublikowano

A w czym problem poprosić ludzi z forum, którzy ściągają zadbane i pewne auta z DE, żeby dla Ciebie poszukali ?

Składasz zamówienie na jaką chcesz i tyle. Pewnie trochę potrwa znalezienie zadbanego egzemplarza ale chyba warto poczekać :wink:

Opublikowano

Czyli w Waszym rozumieniu moj samochod ktory posiada ksiazke ale od 4rech lat nie jest serwisowany w aso i nie ma tych smiesznych stepelkow to juz krecony zlom.

Kurcze wszyscy serwisuja w aso swoje samochody i tylko te sa najlepsze.

Opublikowano
Ale KS masz. Przy kupnie otrzymałeś i mogłeś w tamtym momencie sprawdzić historię. Teraz gdybyś sprzedawał, to wystarczy że oddasz ją w następne ręce i ewentualnie dołączysz dokumentację co dłubałeś przez te 4 lata. Akurat w twoim przypadku i innych temu podobnych wszystko jest ok. Trochę ciężko czaisz zagadnienie :)
Opublikowano
W bardzo prosty sposób. Każdy samochód musi mieć KS od początku do końca jego żywota. Więc są dwie wiadomości, zła i zła. Jeżeli sprowadzone do Polski auto nie ma KS, to albo zakończyło żywot tam skąd została sprowadzona, albo nasi "importerzy" z wiadomych powodów gubią ten ważny dla historii auta dokument, wpada im do kibla, porwała sroka, albo zeżarł pies :D To najważniejszy dokument ID na świecie, oprócz Polski.

a co z tymi ktorzy maja KS ale jej nie prowadza poniewaz nie korzystaja z ulug ASO?