Skocz do zawartości

orientblau metallic 317, białe klosze czy pomarańczowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oryginalnie siedzą u mnie pomarańczki, i plan jest taki..

a) założyć tylne poliftowe pomarańczki, przód podświetlone kierunki usa

b) założyć tylne poliftowe jasne, plus zmienić przód na biały.

wymiana tylnych lamp na polifty z jakimi pracami się wiąże? Trudne czy łatwe do zrealizowania?

Którą z opcji wy byście preferowali? Kolor to orientblau, nadwozie sedan. Jest ktoś może na forum kto ma takie zestawienie? chciałbym zobaczyć :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pomarańczaki najlepiej wyglądają w czarnym, w srebrnym też nie gryzą się, ale w odcieniach niebieskiego nie pasują niestety.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
To niby taka dyskusja wino czy piwo, byle nie mieszać:D Bylem zwolennikiem białych ale jakoś oswoiłem się z pomarańczkami, niby postarzają ale jest w nich szyk i klasa:D Duzo pracy jest z tym, żeby przełożyć przednie klosze i te boczne? Jak z spasowaniem? U mnie przodek jest w oryginale chyba bo każdy fan bmw zwraca uwage, że jest to ładnie iwgl idealnie spasowane.
Opublikowano
Boczne masz wciskane , przednie masz tak jakby wkładane w lampe. Mam błotnik zdjety to moge ci zdjecie zrobic lampy tez powinny gdzies lezec jakbys chcial problemu nie widze.
Opublikowano

Wymiana przednich to 3 min na oba, boczne podobnie. Najlepiej poszukaj filmiku na YT jak to zrobić to bez problemu powtórzysz.

Co do świecących kierunków - mogą się przyczepić niebiescy i zabrać dowód.