Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jestem świeżym posiadaczem e90 i swieżym na forum, jak źle umieściłem temat to góry przepraszam. Ale mam taki temat, na kompie wyskoczyły mi takie oto dwa kody błędów: E10410, C94410, szukałem zeby je zweryfikowac ale nie znalazłem, moze ktoś moze mi pomóc w ich odczycie? Z góry dzieki
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co to znaczy na komputerze ? Czy czytasz te bledy ? Zainwestuj w jakis kabel, postaw iste czy inpe i bedziesz mial kody z opisem.
Krzysztof
Opublikowano
No kolega mi podłączył kompa z programem pod auto i takie błędy mi wyskoczyły, chyba ze ktoś zna jakąś strone z opisem wszystkich kodó błędów
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego jak byś miał uzupełniony profil, tak jak mówi regulamin forum, i byśmy wiedzieli skąd jesteś to ktoś z Twojej okolicy by pomógł z softem dedykowanym do BMW a nie jakiś uniwersalny shit, opisów błędów nie było ???
Krzysztof
Opublikowano
Juz zauktalizowane:) nie moge znaleźć tych kodów błędów i jestem strasznie ciekaw co one znacza... Ale teraz właśnie wyjechałem do niemiec i dopiero w pl bd w końcem roku więc troche lipa...
Opublikowano
Co najlepsze ostatnio mi wyskoczył błąd CC-ID 97, i świecą sie kontrolki od poduszek i niezapiętych pasów ;/ gdy zaczynam jazde to pika ze pasy nizapięte i jak zapne pasy to swiecą sie nadal:/ dodam ze założyłem int gazową ostatnio i minął juz ponad pierwszy tys na gazie i powinno sie jechac na regulacje i tez wyskoczył check pewnie od tego gazu i moje pytanie czy te kontrolki sie swiecą nadal dlatego od tego checka moze? da sie usunąć te błędy?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
poduszki i check od silnika to 2 rozne sprawy, moze uszkodzili instalacje lub modul od poduszek albo mate zajetosci fotela, nie klekales ostatnio na ktoryms fotelu np podczas sprzatania auta ?
Krzysztof
Opublikowano
Klękać nie klękałem, ale jak troche ogarniałęm z tyłu auta gdzie są tylne siedzenia na bokach tą część siedzenia mozna zdjąć i ją zdjąłem i zauważyłem ze tak jakies dwa kabelki sa luźne i nie wiem czy to te kabelki sa tgo przyczyną, ze moze gdzies przypadkowo je zachaczyłem i sie odczepiły, ale patrzyłem tam i nie widziałem zeby sie to odczepiły ale moze źle widze, no nie wiem
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wczoraj byl spot w Monachium :) jak bedziesz w okolicy to daj znac to podlaczymy kompa.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No mozna by bylo to tak nazwac :) jeszcze nie wiem jak moje plany wygladaja ale w piatek po poludniu powinienem mie czas wiedz mozesz podbic do mnie jak cos

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!