Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drodzy forumowicze.

Mam BMW E90 2010 po lifcie.

Chciałbym kupić te oto felgi:

http://allegro.pl/142-hb-felgi-18-5x120-bmw-5-7-e60-e65-e90-mpower-i4549916014.html

Borykam się z pewnym problemem gdyż nie wiem czy wejdą i czy nie będą czegoś obcierać.

Felgi jak widać, są 18 calowe, 8,5 szerokie oraz ET20.

Sprzedawca powiedział, że jego kolega montował te felgi w E91 i nie było problemów.

Chcialbym wiedzieć co o tym sądzicie.

Pozdrawiam

Felgi jak widac,

Opublikowano

Borykam się z pewnym problemem gdyż nie wiem czy wejdą i czy nie będą czegoś obcierać.

Felgi jak widać, są 18 calowe, 8,5 szerokie oraz ET20.

Sprzedawca powiedział, że jego kolega montował te felgi w E91 i nie było problemów.

Chcialbym wiedzieć co o tym sądzicie.

Pozdrawiam

Uwazam, ze powinienes zdac sie na fachowosc sprzedawcy, sprzedaje felgi tak dobrej jakosci, ze sadze, ze musi wiedziec co robi :lol:

Opublikowano

Uwazam, ze powinienes zdac sie na fachowosc sprzedawcy, sprzedaje felgi tak dobrej jakosci, ze sadze, ze musi wiedziec co robi :lol:

Czyżbym wyczuwał ironie ?

Opublikowano
No to pomoże ktoś? Znalazłem nawet sporo innych ciekawych felg z BMW 5 i też mają ET 20. Chciałbym wiedzieć czy wejdą.
Opublikowano

Vermilion nie naśmiewaj się ze sprzedawcy tylko pomóż chłopakowi jak pyta ;),

"każdy" kiedyś przerabiał kupno chińskiej felgi podświadomie myślę :twisted: , ale jak każdy na tym forum polecę Ci felgi jakiejś renomowanej firmy. Mniej kłopotów :wink:

może to ci coś rozjaśni - viewtopic.php?f=70&t=169107