Skocz do zawartości

Znikajacy plyn chlodniczy 320d m47n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pront witaj !

Fajny opis zrobiłeś ale nigdzie nie widzę pytania ???

Czy pytasz dlaczego Ci ubyło płynu ? Może się tylko do końca odpowietrzył ? Dolać i pojeździć trochę i dalej obserwować, tak przez tydzień dwa i dopiero po tym czasie zacznij się martwić.

hej sprawa ma się tak zalewam płynu na full ok..robię trasę 50km patrzę na drugi dzień znów full jest...na trzeci to samo.. a potem jakoś 4,5 dzień wskazówka opadnie na równo z brzegiem wlewu a potem jeszcze w dół i trza dolac do tego bardzo mocno dymi jak postoi na biało+lekko niebieskawo..ale przegoni się i po dymieniu

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Staszek nie lubi zadawać pytań :lol: droczy się z nami :mrgreen:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Witam Panowie mam takie pytanie...jak były temperatury na + cały czas i uruchomiłem autem leciał minimalny biały dymek(taki jak po odpaleniu auta normalnie) ale teraz np dzisiaj było -4stp z rana odpaliłem auto... i wyjeżdzam po mału(tak,żeby rozruszać kawałek) jeden kłąb dymu białego... aż mechanik jak pierwszy raz nim wyjechałem bo jechałem ustawić światła na stacji diagnostycznej mówi co to tak DYMI?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja nakleiłbym nalepkę "diesel musi dymić" i po kłopocie :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.