Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Miesiac temu kupilem E92 325i i auto po przekroczeniu 30 km/h automatycznie zamykalo drzwi, po zatrzymaniu sie i zgaszeniu silnika sie otwieraly. Teraz nagle przestalo to dzialac, funkcja raczej niepotrzebna ale denerwuje mnie sam fakt ze cos nie dziala w aucie. Ktos sie spotkal z podobnym probleme?

Opublikowano
A nie zacząłeś używać przypadkiem drugiego kluczyka? Sprawdź w komputerze pokładowym czy opcja ryglowania jest aktywna :)
Opublikowano
Witam

Miesiac temu kupilem E92 325i i auto po przekroczeniu 30 km/h automatycznie zamykalo drzwi, po zatrzymaniu sie i zgaszeniu silnika sie otwieraly. Teraz nagle przestalo to dzialac, funkcja raczej niepotrzebna ale denerwuje mnie sam fakt ze cos nie dziala w aucie. Ktos sie spotkal z podobnym probleme?

Ja chwalę sobie tę funkcjonalność ale jesli Tobie przeszkadza, to wyłącz ją w menu. Może przez przypadek, wyłączyłeś ją w menu Idrivem?

-------------------

Artur