Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam od niedawna jestem posiadaczem bmw odkupiłem je od rodziny. auto jest w swietnym stanie poza jednym mankamentem, wydaje mi się ze spotykanym często w tych modelach stukające tylnie amortyzatory prawdopodobnie też zniszczone poduszki, od początku zywotu nie bylo to wymieniane czyli mialo prawko stracić swoje własciwosci. tutaj moje pytanie jakie amortyzatory z poduszkami kupić ? i jaka była by cena wymiany amorów z ustawieniem zbieznosci kół ? nie mowię tu o sportowym zawieszeniu chodzi mi o normalne amorki jak najbardziej sprawujące się na naszych drogach. i czy jesli stare sprężyny są w niezłym stanie można je zostawić czy lepiej jest kupić odrazu z sprężynami. dzięki z góry za pomoc.
Opublikowano
Amorki kup Sachs, poduszki Lemforder. Jesli chodzi o tyl to mozesz sam to wymienic, nie ma w tym nic trudnego. Sprezyny jesli sa cale to zostaw.
http://img215.imageshack.us/img215/8469/forrp.jpg