Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kolegów.

Zastanawiam się nad wymianą standardowych żarówek w swojej E46 przedlift na żarówki Bosch xenon silver(chodzi oczywiście o światła mijania)...czy ktoś z was miał do czynienia z tymi żarówkami,bo generalnie słyszałem że to są bardzo dobre żarówki,choć z drugiej strony zanim je kupie i sobie zamontuję chciałbym przeczytać opinie użytkowników tego forum.

Pozdrawiam

Opublikowano
Dołącze się do pytania. I zarazem zapytam, jakie są najmocniejsze, najbardziej luksusowe żarówki halogenowe ? Bo mnie szlak trafia. Mam teraz osram night breaker unlimited +110% światła i 4 sztuki w ciągu paru miesięcy, w tym 2 w ciągu 1 tygodnia poszły się ...! Świecą znakomicie ale jest może coś mocniejszego i jaśniejszego niż te Osramy ? Pozdrawiam!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak kupiłem auto, też bawiłem się w super świecące H7, ale po wydaniu majątku przez pół roku na Bosche i Osramy, bo co chwila się paliły, stwierdziłem że zainwestuje w Long Life. Świecą normalnie, pięknym żółtym światłem i przez prawie trzy lata żadna się nie spaliła.
Opublikowano
Miałem Bosch Xenon Silver. Ładnie świecą, intensywny biały kolor. Wada - bardzo szybko padają. Założyłem na jesieni, wczesną wiosną było już po żarówkach. Ale akurat w najgorszych do jazdy warunkach jesiennych zdały egzamin.