Skocz do zawartości

audio bmw e90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fabryczna tuba basowa jest moim zdaniem nie wystarczająca. Mam navi profesjonal, jest możliwość podpięcia nowej tuby do niej? Regulacja bassu wtedy będzie sterowana w opcjach radia? Na jakiej zasadzie jest podłączenie do tego radia. I jakią skrzynie polecacie wsadzić by bass był mocny i czysty. Z góry dzieki za pomoc.
Opublikowano
Oczywiście istnieje możliwość rozbudowania instalacji o głośnik niskotonowy z zewnętrznym wzmacniaczem mocy. Dobór zależny jest m.in. od tego jakim budżetem dysponujemy i jakiej muzyki zazwyczaj słuchamy.
Opublikowano
  • Autor
600 zl , Electro-House trap i rap/hip hop. nie musi to być jakieś ostro kozackie nagłośnienie ale takie że jak mocno pierdolnie to aż czujesz to na sobie XD.
Opublikowano
Ciężko w tym budżecie. Wyślę Ci na PW propozycję.
Opublikowano

Najważniejsza rzecz w takim konfigu to uniknięcie jednoczesnego grania tych samych częstotliwości przez głośniki pod siedzeniami i subwooferem.

Mając 600zł na całość trudno uniknąć tego efektu.

Opublikowano
Proponuję wymienić głośniki pod siedzeniami na te z wersji Hi-FI lub Logic7, poprawa basu gwarantowana.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
odgrzeje kotleta zestaw z hifi logic7 pasuje w stareimejsce ? plug play `?
Opublikowano
Jeśli masz na myśli głośniki to tak.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
Tak sam glosnik pod siedzeniem :) czy jst jakis wieksyz mniejszy trzeba cos przerabiac z miejscem czy kablami :)? tez mi za malo basu a skrzyni tez jakos nie chce mi si epakowac i marnowac sobie miejsca w bagazniku
Opublikowano
Tak sam glosnik pod siedzeniem :) czy jst jakis wieksyz mniejszy trzeba cos przerabiac z miejscem czy kablami :)? tez mi za malo basu a skrzyni tez jakos nie chce mi si epakowac i marnowac sobie miejsca w bagazniku