Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fabryczna tuba basowa jest moim zdaniem nie wystarczająca. Mam navi profesjonal, jest możliwość podpięcia nowej tuby do niej? Regulacja bassu wtedy będzie sterowana w opcjach radia? Na jakiej zasadzie jest podłączenie do tego radia. I jakią skrzynie polecacie wsadzić by bass był mocny i czysty. Z góry dzieki za pomoc.
Opublikowano
Oczywiście istnieje możliwość rozbudowania instalacji o głośnik niskotonowy z zewnętrznym wzmacniaczem mocy. Dobór zależny jest m.in. od tego jakim budżetem dysponujemy i jakiej muzyki zazwyczaj słuchamy.
Opublikowano
600 zl , Electro-House trap i rap/hip hop. nie musi to być jakieś ostro kozackie nagłośnienie ale takie że jak mocno pierdolnie to aż czujesz to na sobie XD.
Opublikowano

Najważniejsza rzecz w takim konfigu to uniknięcie jednoczesnego grania tych samych częstotliwości przez głośniki pod siedzeniami i subwooferem.

Mając 600zł na całość trudno uniknąć tego efektu.

Opublikowano
Proponuję wymienić głośniki pod siedzeniami na te z wersji Hi-FI lub Logic7, poprawa basu gwarantowana.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Tak sam glosnik pod siedzeniem :) czy jst jakis wieksyz mniejszy trzeba cos przerabiac z miejscem czy kablami :)? tez mi za malo basu a skrzyni tez jakos nie chce mi si epakowac i marnowac sobie miejsca w bagazniku
Opublikowano
Tak sam glosnik pod siedzeniem :) czy jst jakis wieksyz mniejszy trzeba cos przerabiac z miejscem czy kablami :)? tez mi za malo basu a skrzyni tez jakos nie chce mi si epakowac i marnowac sobie miejsca w bagazniku