Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, miałem to sprowadzone ze Szwajcarii, użytkowalem ponad dwa lata sprzedałem koledze, który dbał o nie ale korzystał też z mocy i pojechał po krawężniku. Wcześniej też auto było poobcierane, tylny błotnik poszycie wymieniane oprócz tego całe malowane ale poprawnie, ogolnie raczej nie polecam a obecny użytkownik nie wydaje się dbającym o auto. Jezcze bezczelny używa mojego zdjecia podpisowego z innego forum.
Opublikowano

Ludzie jak wy szukacie M 3 za 10 tys euro zarejestrowanej to życzę powodzenia :cool2:

Zadbane m3 e46 to wydatek min minimum!! 16 tys euro do 20 poniżej tych kwot to auta od kebabow ktorzy wykańczają je a pózniej sprzedają na wschód. :mad2:

Mało kogo stać na zadbane m3 dlatego w pl jezdzi 90 % zlomow ktore tylko z daleka przypominają m3 .

Prosze poczytać niemieckie fora a dowiecie sie ile kosztuje m3 .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
zenek nudzisz już z tymi złomami i biednymi polakami aż dziwne się ze jeszcze ten handel tobie idzie skoro tu w PL taka bida...
Opublikowano

A ty nudzisz swoim brakiem wiedzy ,prawda boli?

Moze nie chodzi tak o biedę jak o to ze zamiast dać tyle kasy za zadbane m3 e46 to juz sie za ta kase szuka m3 e92 :duh:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
A ty nudzisz swoim brakiem wiedzy ,prawda boli?

znalazł się wyedukowany co pojął wiedzę z mobile.de, jedynie co mnie boli to d...a od siedzenia w robocie przy kompie :mrgreen:

wyszukaj na mobile jakaś bete z masażami i się odezwij to może ulżysz mi w bólu aha tak do 5tyś ojro :mrgreen:

Opublikowano
Kup sobie matę w biedronce :mrgreen: i wsadz do auta :cool2: napewno będziesz zadowolony :cool2:
Opublikowano
PPGG, może zwróć uwagę na to co się pisze w temacie, a nie kto pisze. Akurat prawie wszystkie emki są sprowadzane z Niemiec, a ceny u nas o połowę niższe niż tam, a Zenek próbuje tylko, uświadomić ten fakt łowcom skalpów. Kiepsko to robi :mrgreen: bo co jakiś czas ukazuje się następny łowca okazji gotowy do strzyżenia.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gdyby strażaki go nie popsuli to jeszcze byłby do odratowania :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.