Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jakis czas temu kupiłem e46 2001r i od poczatku nie swiecił sie prawy stop( pozycja działała) wymieniłem żarówke i bez zmian. Oddałem auto w rece fachowca który stwierdził uszkodzenie modułu z włącznikiem świateł. Wymieniłem na używany; stop działa ale pozycje sie zmieniły, a mianowicie świecą sie po jednej żarówce u dołu lampy bardzo słabym światłem oraz przeciwmgłowe tylne po lewej. O co tu chodzi.
Opublikowano
Pewnie kupiłeś moduł z przed lifta a masz polifta. Lubo odwrotnie.

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

Opublikowano
Mam wersje przed liftu, ale czemu pali sie tylko jedna zarówka w każdej lampie i tak słabo. Jaki jest układ żarówek przed i po lifcie. :mad2:
Opublikowano
Tak jest kropka, na początku lekko zgłupiałem "była czy nie" ale wyczytałem na forum i wiem czemu sie pojawiła (inny vin i przebieg).ł
Opublikowano
Jesli zalozyles modul od polifta to musisz go przekodowac aby poprawnie dzialal (Inne lampy). A kropka swoja droga.
http://img215.imageshack.us/img215/8469/forrp.jpg
Opublikowano
Poradzi se ten kto umie sie obslugiwac NSCem. Co do kropki to o ile dobrze pamietam potrzebny inny program. Podpytaj kogos kto sie zajmuje kodowaniem. Z jakiego woj jestes?
http://img215.imageshack.us/img215/8469/forrp.jpg
Opublikowano
Mi to robił kolga Trandolf. Tylko on jest z podkarpacia. Chyba taniej Ci wyjdzie kupić drugi moduł z przedlifta

Rozkoduje VIN

Opublikowano
[]=OO"]Pamietajmy, ze poliftowy modul ma wiecej mozliwosci. Między innymi swiatla dzienne bez obrysów USA.

Właśnie dlatego ja zmieniłem u siebie:)

Rozkoduje VIN