Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam dylemat. Otóż mam dość nagrywania płyt do swojego odtwarzacza. Mam radyjko Alpine CD53. I nie wiem co robić :/ Czy kupować tego Xcarlinka (tylko że on chyba tagów nie wyświetla :/ ) czy dołożyc i kupić tego pioneera ? W sumie też ma kolor podświetlenia zbliżony do tego co w e46 taki pomarańcz/ambient patrzyłem w sklepie. Jaka jest jakość odtwarzania z tego XCarlinka ? powiedzmy przeważnie wrzucam utwory w 320 kbps. Czy nie wdzieraja sie jakieś szumy od silnika ? Ew. czy ktoś jest w posiadaniu tego pionka i może zdać relacje jak to sie sprawuje.
Opublikowano
Każdy markowy, choćby z najniższej linii radioodtwarzacz zagra lepiej od modułu XCarlink. On posiada zalety podobne do stacji dedykowanych. Jest funkcjonalny i na tym te superlatywy się kończą. Jednostki Pioneera mają pewną cechę, która powoduje, że niskie rejestry są trochę nadmiernie wyeksponowane, podbarwione, brzmią sztucznie. Nie wiem jakiej muzyki słuchasz i jakie masz preferencje brzmieniowe. Pomimo tego, że cena najniższych linii poszczególnych producentów jest podobna, to brzmią różnie.
Opublikowano
Ja posiadam pioneera z tym że najniższy model(1500) i jestem zadowolony z niego.Bedę go zmieniał tylko dlatego że ma tylko wyjściana subwofer a nie na głośniki i zmieniam właśnie na DEH-X5600BT.