Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mój problem polega na tym ze oświetlenie kabiny ten przedni normalnie świeci w dzień bez problemowo przy otwieraniu drzwi po przez przycisk itd. Jednak mija godzina 22 i nie ma oświetlenia przodu... Przyciskiem zapale tylko tylnie światła na słupkach ale już zgasić nie mogę, tylko muszę przez otwieranie i zamykanie drzwi. Wydaje mi się ze jak już tak ma być to na pewno na odwrót. Moje pytanie brzmi czy coś jest nie tak ze stykami czy jest coś w komputerze poprzestawiane ze tak się dzieje i jak można jakieś porady jak to naprawić. Z góry dzięki
Opublikowano
Miałem to samo i powiem ci w 100% jak to naprawić. Wyjmij delikatnie lampkę z przodu podważając ją od boków cienkim płaskim śrubokrętem, rozkręć ją i poruszaj delikatnie gniazdem, jest odłamany jeden pin, popraw lut, albo wszystkie od razu i będzie gitara :D