Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam taki problem po postoju ok 2tyg pojechałem zatankować lpg wracam zajechałem do sklepu odpalam a tu sobie strzelił tak ze az gumę z przepływki zerwało ok założyłem no i sie zaczęło ciężko zaczął wchodzić na obroty ale jakoś dojechałem do domu posprawdzałem wszystkie gumy wygląda na to że ok ale od tamtej pory obroty falują ale dwa dni później wracam z pracy ok 10km a tu z 1km od domu czerwona kontrolka od temperatury mi sie świeci stanąłem żeby się schłodził i jakoś dojechałem do domu ale teraz wystarczy że na 5 min auto odpalę to auto sie grzeje az do czerwonego pola i faluje a na lpg nie chce zejśc poniżej 1200obrotów może jakieś wskazówki dodam że płyn chłodniczy w poziomie a grzanie na auto nie idzie jedna rura gorąca a powrót zimny i twardy i czuć że tam nie ma płynu w nim w dodatku jak gaszę go to potrafi go zalać lpg
Opublikowano
sprawdź termostat, wyciągnij, wstaw do wrzątku jak się otworzy znakiem tego że sprawny :P na małym obiegu tak szybko może się grzać
Opublikowano
prowizorycznie owinieta jest izolacją ale jutro ma być juz nowa a nie orientujecie sie w jakich cenach kasuja błędy komputera bo w compactcie żony wymieniałem przepływke i chyba są błedy
  • 2 tygodnie później...