Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

czy mógłbym prosić o podpowiedź jak dodać silnik w INPA do: e61, 530d, N57, 218 ps. przeszukałem forum ale wprost nigdzie to nie jest napisane.

Zawartość pliku E60.eng w tej chwili u mnie wygląda tak:

[ROOT_MOTOR]

DESCRIPTION=Engine

ENTRY= MS450,MS 45.0 for M54,

ENTRY=,,

ENTRY= ME9_N62,ME 9 for N62,

ENTRY=,,

ENTRY= MS_S65,MS S65 for S85,

ENTRY=,,

ENTRY= D50M57,DDE 5.0 for M57,

ENTRY=,,

ENTRY= D51M67M,DDE 5.1 for M67 Master,

ENTRY= D51M67S,DDE 5.1 for M67 Slave,

ENTRY=,,

ENTRY= VVT_14,Variable Valve Train Bank 1-4,

ENTRY= VVT_58,Variable Valve Train Bank 5-8,

ENTRY=,,

ENTRY= EKP_60,Fuel pump EKP,

ENTRY= EKPM60_2,Fuel pump EKP from 03/04,

dziękuję za pomoc.

Edytowane przez AleKey
Opublikowano

Wracam z kolejnym pytaniem. Przerobiłem już kilka wersji INPY z chomika, znalazłem też na innych forach, niestety, próba połączenia z silnikiem kończy się zawsze tak:

Group file: D_motor, D_0012.

IFH-0009 NO RESPONSE FROM CONTROLUNIT.

Czy macie pomysł co sprawia, że ten błąd się pojawia? Inne sekcje (Body, Functional jobs, safety modules) działają i mogę się z nimi komunikować - czytać błędy, dane live. Engine jednak nie..

Poprzednio instalowałem INPE na wirtualce (pod XP), tym razem spróbowałem pod WIN 7 (w trybie zgodności z XP), ale z mojego punktu widzenia działa tak samo - bez możliwości podłączenia się do silnika.

Opublikowano
Wracam do pytania - czy uszkodzone moduły MPM i sterownik instalacji powietrza mogą powodować błędy komunikacji które będą wyrzucały taki błąd?