Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam taki mały problem, nie działa lusterko wsteczne tzn. nie sciemnia się. W trakcie wyjazdu wakacyjnego syn zrobił coś że rozpadała się obudowa lusterka. Troche się zdziwiłem bo jakieś kabelki wiszą bez składu- nie wiem czy tak powinno być, jak coś proszę o podpowiedzi co jest nie tak. Tutaj macie link do zdjęć: https://plus.google.com/u/0/photos/107697208209106956697/albums/6042227240088744961
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Chciałbym odswieżyć temat. Powie ktoś co i jak sprawdzić bo nie działa, nie sciemnia się nawet odrobinkę :evil: Z góry dziękuje.
Opublikowano
Ta wisząca płytka, to jest czujnik zaparowania szyby, a ta duza kostka wyżej to czujnik deszczu i zmierzchu, może najpierw sprawdź czy działa(automatyczne załączanie świateł np) chociaż nie mam pojęcia czy to ma coś wspólnego, a lusterko ma własny czujnik światła, więc może w lusterku coś urwane, albo kabelek jakiś... najlepiej podłączyć komputer i wszystko wyjdzie, jeżeli będzie niesprawne to powinno pokazać błąd