Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam e90 z 2006r, mam w niej uszkodzony zderzak i jestem zmuszony go wymienić, zastanawiam się jaki zderzak z którego roku podejdzie mi P&P.

Czy zderzaki z m-pakietu bedą pasować?? jeśli tak to do jakiego roku mam szukać

Zderzaki LCi??

Pozdrawiam

Opublikowano

Najlepiej szukać zderzaka preLci (lata 2005-2008). Zwykły podejdzie p&p. Z m-pakietowym jest kilka drobnych zmian (adapter, nadkola, halogeny) było już na forum. Poszukaj.

Jeżeli chodzi o LCI to też podejdzie, ale tam to już większa rzeźba. Tez już było na forum. :search:

Opublikowano

Zderzak LCI podejdzie ? :nienie:

Musisz wymieniać też maskę.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Pzdr

Bez wymiany maski ktoś to już robił na forum. Jak dla mnie straszna rzeźba, ale się da.

Opublikowano

Pzdr

Bez wymiany maski ktoś to już robił na forum. Jak dla mnie straszna rzeźba, ale się da.

A m-pakiet LCI??

Ja maske mam do malowania i tak i tak, więc sie zastanawiam czy jakbym nie dorwał w przystepnej cenie pod kolor to czy nie lepiej byłoby kupić LCI, tylko jak z tym adapterm i nadkoloami w lci?

Opublikowano
tylko jak z tym adapterm i nadkoloami w lci?

Kolego, przecież pisałem Ci :search: :search: :search: nie bądź taki leniwy.

Rozwinę może moją myśl, chodziło mi bardziej czy do m-pakietu LCI musze oprócz wymiany maski jeszcze komibnować z nadkolami adapterem halogenami ?

Opublikowano

Tak jesli chcesz zeby to „miało ręce i nogi".

Maska jest do wymiany to wiesz.

Pozostałe części

Halogeny(zarowki i wtyczki tez inne), nerki , kratki w zderzaku,potrzebujesz adapter do osłony podłogi,

Nadkola (przednia czesc), zaślepki spryskiwaczy

Sprobuj kupić kompletny przedni zderzak ze wszystkim...

Opublikowano
Tak jesli chcesz zeby to „miało ręce i nogi".

Maska jest do wymiany to wiesz.

Pozostałe części

Halogeny(zarowki i wtyczki tez inne), nerki , kratki w zderzaku,potrzebujesz adapter do osłony podłogi,

Nadkola (przednia czesc), zaślepki spryskiwaczy

Sprobuj kupić kompletny przedni zderzak ze wszystkim...

Tak żadna rzeźba nie wchodzi w gre, ma byc wszystko tak jak w oryginale

-Halogeny to wiem że nawet z e60 podejdą,

-żarówki hb4 i wtyczki szare ,

-nerki to wiadomo są inne,

-adapter do osłony

-nadkola lci m-pakiet

-co z uszczelkami lewą i prawą- czy są konieczne??

- kratki- nikt nie wspomina o mocowaniach dla halogenu, - to zdaje się jest też niezbędne, prosze was o potwierdzenie, gdyż są dwie wersje, jedna dla aut z kanałem chłodzenia tarcze hamulcowe druga bez- i tutaj też rodzi się pytanie którę wybrać?

i czy te kanały chłodzenia tarcz hamulcowych są niezbędne??

Opublikowano

Pzdr

A m-pakiet LCI??

Ja maske mam do malowania i tak i tak, więc sie zastanawiam czy jakbym nie dorwał w przystepnej cenie pod kolor to czy nie lepiej byłoby kupić LCI, tylko jak z tym adapterm i nadkoloami w lci?

Później będzie Ci ciężko sprzedać z takim przodem od LCI.

Zastanów się :D

Opublikowano
Później będzie Ci ciężko sprzedać z takim przodem od LCI.

Zastanów się :D

Wiadomo:) porobie dokładne fotki przodu i tyle, szybko nie będe sprzedawać, a jak już to po zakupie nowego samochodu więc bez ciśnień.

Opublikowano

kolego ja Ci moge sprzedać zderzak,mam ori bo wymieniłem na Mpak...reflektujesz? jak coś to piv...

zderzak jest w Krk...jak podjedziesz...to masz go za grosze...jak nie...to za prawie grosze;)

Back to the roots...