Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przymierzam się do zakupu bmw e30 lub e36 najprawdopodobniej z silnikiem 2.5. Bardziej pod uwagę biorę e30 ponieważ jest to większy wariat :) Wpadła mi w oko ta sztuka http://olx.pl/oferta/bmw-e30-325i-170km-88r-stan-bd-CID5-ID6fyTW.html#c18d0099f8i co sądzicie konkretnie o tym egzemplarzu? Wygląda na autko szanowane, zachowane w miare w orginale (radio kaseciak bmw O.o). Zależy mi na Waszej opini ponieważ nie znam się na tych samochodach, chciałbym zacząć przygodę z bmw i nie chcę się odrazu nadziać na jakieś zajeżdżone padło. Z góry dziękuję za odpowiedź ;)

PS. Jak macie jakieś ładne sztuki e30/e36 325 w gazie do 10000 najlepiej z woj. Łódzkiego to proszę o podesłanie.

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z wierzchu wygląda fajnie. DO obejrzenia na kanale wszystkie newralgiczne punku, czyli progi z przdou i nadkola z tylu, pod biezpiecznikami i z drugiej strony gdzie miejsce na akuś. Jak będzie zdrowy to brać i się cieszyć :D Przebiegiem bym się nie sugerował, bo w mojej e30 po z lekko przetartym siedzeniem kierowcy nie nosiło śladów użytkowniania po 300 tys.. a e30 jest tania w naprawach mechanicznych więc się nie ma co martwić. Grunt to blacharka. A do pełni szczęści klimy brakuje :D

PZDR>