Skocz do zawartości

Premium Selection z polskiego salonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie do doświadczonych w kwestii zakupów BMW z oferty Premium Selection. Jako że jestem zainteresowany takim zakupem, chciałbym się dowiedzieć (nie od handlowca BMW) jakie "zalety" daje zakup samochodu z PS poza względną pewnością co do stanu/historii samochodu. Dokładnie chodzi mi o to czy każdy samochód jest objęty 2 letnią gwarancją (jakie mogą być mniej więcej koszty), czy faktycznie opłaca się z niej skorzystać?

Dodatkowe pytanie, jak wygląda kwestia negocjacji, czy handlowcy są skłonni do schodzenia z ceny?

pozdrawiam

Opublikowano
Sa bardzo sklonni schodzic z ceny, szczegolnie, gdy auto od dluzszego czasu zalega im na placu/ stoku :) Te auta sa z reguly dobrze wyposazone, ale ceny wyjsciowe nie sa mocno atrakcyjne, moze sie zdarzyc ze podobny rabat dostaniesz na nowe BMW np. przy wyprzedazy rocznika.
Opublikowano
  • Autor
No i po zakupach z PS :? Na upatrzony egzemplarz miała być f. VAT 23% a jest vat-marża :duh:
Opublikowano
  • Autor
Znalazłem inne F10 z oferty PS , tyle że z niemieckiego salonu. Orientujecie się czy polski dealer jest w stanie je sprowadzić? Zależy mi na leasingu więc nie wiem czy to by się udało..
Opublikowano
Musisz mieć ograniczone zaufanie, nawet do dealerów. Tam też już niezle kombinują.
Opublikowano
  • Autor
A na co dokładnie uważać? Czy to co jest napisane o samochodzie w ofercie dealera nie do końca musi byc prawdą?