Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No, to jak efekt pozytywny, to się cieszę i gratuluję :) Chyba nie mam po co sprawdzać? hehe

Następny proszę, hehe!

Faktycznie, może tak tego nie rozgłaszać, bo się tu będą rejestrować i pytać o kody złodzieje? Może prosić o... właśnie o co? Co może być dowodem, że ktoś jest właścicielem radia?

Do mojego Pionieer'a dostałem Pioneer Pass (taka mała książeczka potwierdzająca pochodzenie radia), ale w oryginałach był jakiś dokument na ten temat?

Kai
Opublikowano
Faktycznie, może tak tego nie rozgłaszać, bo się tu będą rejestrować i pytać o kody złodzieje?

Zgadzam sie, tez tak pomyśałem

Be eM Wu
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
WITAM WSZYSTKICH MOŻE KTOŚ MI POMOŻE ,NABYŁEM NIEDAWNO BMW E-34 ZE STARYM RADIEM W SCHOWKU -BLAUPUNKT,LEPSZE WŁAŚCICIEL ZABRAŁ SOBIE CO ROZUMIĘ,OCZYWIŚCIE ROZKODOWANE NR.BP 8475A2939976. MOŻE KTOŚ BĘDZIE ZNAŁ KOD DO MOJEGO RADIA,Z GÓRY DZIĘKUJE. :D
Opublikowano
WITAM WSZYSTKICH MOŻE KTOŚ MI POMOŻE ,NABYŁEM NIEDAWNO BMW E-34 ZE STARYM RADIEM W SCHOWKU -BLAUPUNKT,LEPSZE WŁAŚCICIEL ZABRAŁ SOBIE CO ROZUMIĘ,OCZYWIŚCIE ROZKODOWANE NR.BP 8475A2939976. MOŻE KTOŚ BĘDZIE ZNAŁ KOD DO MOJEGO RADIA,Z GÓRY DZIĘKUJE. :D

Sprobuj 0250 albo 6250 ktores z nich dziala na 100%

Opublikowano
mam zakodowane radio w bmw:( pozcie mi go rozkodowac:) nr BP1836N0271843 model radia BAVARIA C REVERSE RDS

A wiec albo 0393 albo 8393 w zaleznosci jaki kod binarny odczytuje jak pierwszy. Napisz czy zadzialalo.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja sciagnalem sobie programik z torrenta ktory rozkodowuje prawie wszystkie radia. :lol: :lol: :lol:

To jakbyś mi mógł rozkodować radio Safari 2A o numerze fabrycznym 30237/81. Skoro wszystkie, to wszystkie, nie? :) "Prawie" robi wielką różnicę...

A tak na poważnie, to już na PW wysłałem już 8 kodów, wszystkie działają. Jak ktoś chce, to na PW, bo jakoś tak na forum to niezręcznie.

Pozdrawiam

Kai
Opublikowano
mam zakodowane radio w bmw:( pozcie mi go rozkodowac:) nr BP1836N0271843 model radia BAVARIA C REVERSE RDS

A wiec albo 0393 albo 8393 w zaleznosci jaki kod binarny odczytuje jak pierwszy. Napisz czy zadzialalo.

Kody miałem juz wyliczone w jakimś kalkulatorze tylko problem z wpisaniem ich do radia :cry:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam, nie wiem czy mozecie mi pomoc, posiadam radio BECKER (solidnie sie nameczylem zeby je wydostac) ma numery BE 0774 A 7609614, auto posiadam od 4 m-cy oczywiscie sprowadzone, po wymianie akumulatora chce kod, kodu jeszcze nie prubowalem podac nie wiem nawet jak a i oczywiscie poprzedni wlasciciel (niemiec) nie zostawil nic do tego radia. Jedyne co podpowiedzial mi znajomy to ze nie widzial takiego radia w tym modelu auta ale na radiu jest naklejka, cos jak plomba gwarancyjna z emblematem BMW. Potrzebuje kod i instrukcje jek go wprowadzic .HELP!!! z gory dzieki.
Opublikowano
Witam, nie wiem czy mozecie mi pomoc, posiadam radio BECKER (solidnie sie nameczylem zeby je wydostac) ma numery BE 0774 A 7609614, auto posiadam od 4 m-cy oczywiscie sprowadzone, po wymianie akumulatora chce kod, kodu jeszcze nie prubowalem podac nie wiem nawet jak a i oczywiscie poprzedni wlasciciel (niemiec) nie zostawil nic do tego radia. Jedyne co podpowiedzial mi znajomy to ze nie widzial takiego radia w tym modelu auta ale na radiu jest naklejka, cos jak plomba gwarancyjna z emblematem BMW. Potrzebuje kod i instrukcje jek go wprowadzic .HELP!!! z gory dzieki.

głowy nie daje...............

5716

..ale jak wpisac to nie wiem :roll:

Be eM Wu
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witam

bylem u mechanika i mi akumul. odlaczyl i teraz radio wola o kod

moze ktos pomoze

mam radio blaupunkt

freiburg SQR 39

7648475210

BP8475A4769660

z GORY WIELKIE DZIEKI KOLEDZY !!!!

• 6 lat później...
Opublikowano

Siemka!

Prosiłbym o rozkodowanie radia Becker o nr BE 0774 B 7612911.

Ps. Czy to mozliwe, ze po zlym wpisaniu kodu radio moglo mi sie zablokowac? Jesli tak, to co zrobic, aby ponownie mozna bylo wpisac kod?

pozdro

Opublikowano
Siemka!

Prosiłbym o rozkodowanie radia Becker o nr BE 0774 B 7612911.

Ps. Czy to mozliwe, ze po zlym wpisaniu kodu radio moglo mi sie zablokowac? Jesli tak, to co zrobic, aby ponownie mozna bylo wpisac kod?

pozdro

Włącz zapłon i radio i czekaj na możliwość wpisania kodu, czas oczekiwania zależy od ilości wpisania błędnych kodów, może to potrwać 0,5godz a nawet do 2godz.

0735

RADIOSTART

Tel.: 722 171 351

e-mail: s.uanakonda(małpka)gmail.com

WhatsApp +48 722 171 351