Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kilka pytań odnośnie audio w moim Bmw, (e60 duży ekran)

1. W Idrive mam funkcję telephone jednak nie mam gdzie podłączyć telefonu ( nie mam opcji do jego konfiguracji)

2.Samochód nie czyta mp3, czytałem że można to jakoś odkodować jeśli tak to w jaki sposób? Czy ew mogę nagrać muzykę w formacie Audio tyle że na DVD? aby więcej weszło.

3.Czasem "dżojstik" od Idvie sam się kręci i wiruje .. dlaczego?

4.Czy jeśli nie będe w stanie odkodować mp3 to jest możliwość zrobienia wyjścia aux czy usb?

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam, kilka pytań odnośnie audio w moim Bmw, (e60 duży ekran)

1. W Idrive mam funkcję telephone jednak nie mam gdzie podłączyć telefonu ( nie mam opcji do jego konfiguracji)

Nie masz odpowiedniego sprzętu zainstalowanego - a opcja w menu jest gotowa i czeka na zainstalowanie i zakodowanie.

2.Samochód nie czyta mp3, czytałem że można to jakoś odkodować jeśli tak to w jaki sposób? Czy ew mogę nagrać muzykę w formacie Audio tyle że na DVD? aby więcej weszło.
Jak masz dużą NAVI (dwoma czytnikami płyt) - powinno dać się zakodować
3.Czasem "dżojstik" od Idvie sam się kręci i wiruje .. dlaczego?
Chyba coś jest zepsute
4.Czy jeśli nie będe w stanie odkodować mp3 to jest możliwość zrobienia wyjścia aux czy usb?
Raczej wejścia aux. U mnie jest z tyłu podłokietnika. USB to grubszy temat.