Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam maly problem zwiazany z kupnem amortyzatorow . Posiadam e82 z 2008 z wrzesnia 2.0 170 km. Koles w sklepie mowi mi ze amorki niebeda pasowac od e87 bo do mnie sa dedykowane od m technics. Czy moze posiada moze jakas wiedze na ten temat ?
Opublikowano
a czemu chcesz kupic od e87 ? nie znam sie na serii 1 ale z tego co wiem m tech różni się tylko tym, że to sportowy amor i sprężyna -2 cm, więc jak wstawisz zwykłe to podniesie Ci auto.
Opublikowano
jak masz opcje zawieszenia inna niz seryjna... a praca zawieszenia Ci pasuje.. polecam oryginał... wcale nie jest drogi.
Opublikowano
A mam pytanie czy bmw e82 z wrzesnia 2008 2.0 penzyna 170 km dwa dzwi bez oznaczen M . Moze miec podzespoly od m technics?
Opublikowano
rozkoduj sobie VIN i bedziesz wiedział... moze miec sportowe dostosowanie podwozia lub zawieszenie M
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moim zdaniem jezeli amory sa mpakietowe to beda pasowaly z e87 e88 i reszty modeli :norty:

Najpierw musisz wiedziec jakie masz zawieszenie...

Opublikowano
co to za amory m technics jakis fuck up rozkoduj vin jak mowi cypic amory ty, sa takie same w kazdej 1

Z3 Coupe jest

Z4 Coupe jest

Opublikowano

myiisz się stinger dla przykładu 123d

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=UR51&mospid=50606&btnr=31_0800&hg=31&fg=10

masz tutaj zwykłe amory

31316786021

31316786022

i amory m technik czyli zawieszenie M

31316786023

31316786024

nie są takie same w każdej 1 :P

i jak się miało zawieszenie M to w vinie jest opcja S704A

oczywiście można założyć zwykłe amory ale auto pójdzie w górę i straci walory "sportowe"

Opublikowano
stinger ci dobrze napisał... tylko ty nie dokladnie czytasz... ale trzeba zrobic jak mowilem.. rozkodawac vin i wszystko wiadomo.. czy seria czy S226A czy S704A..