Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

alternatywą dla 335d z Grańska (którego temat jest tu) jest to z Warszawy:

http://otomoto.pl/bmw-535-286km-nightvision-headup-23-C30565620.html

http://img04-otomoto.sogastatic.pl/C30565620_11.jpg http://img03-otomoto.sogastatic.pl/C30565620_18.jpg

WJ-0943C vin WBAPX910X0CU62140

To byłem obejrzeć... i jakoś mnie nie zachwyciło. Wszystko niby ok, ale stan zużycia skór itp trochę duży jak na podany przebieg 119 000 km, pod maską - sam blok silnika błysk-połysk, co koliduje z resztą osprzetu mocno skurzonego, a na nadkolach, pod skrzynkami itp - wręcz grube błoto. No i sprowadzony w tamtym roku, a nadal się nie sprzedał...

Plusem jest tutaj head-up i nightwision, ale powierzmy sobie szczerze - są to bajery, bez nich da się żyć i nawet nie wiedzieć że mogły by się przydać. Kamera cofania jest 100% przydatniejsza.

Powiedzcie, co o tych autach myślicie, może ktoś coś już oglądał?

Edytowane przez Hrumque
Opublikowano
Miałeś okazję się nim przejechać? Jak wrażenia?

Nie jeździłem, bo auto stoi w multi-komisie autoauto.pl zaraz koło pasa startowego Okęcia, i wyjazd stamtąd na zakorkowaną (i z fotoradarami) aleję Krakowską/Grójecką nie miał większego sensu (w korku każde auto stoi tak samo), a pan-diler niezbyt miał też czas na dłuższe wycieczki, ja zresztą też. Obejrzałem tylko z zewnątrz (pęknięta szyba przednia, rysa na szerokość całego auta), wewnątrz (dość mocno zapuszczone skóry, a reszta wygląda jak mocno wypolerowana jakimś kokpit-sprayem), pod maską (brud kurz syf, a na nadkolach wręcz grube błoto, i nieadekwatnie do tego czyściutki sam blok silnika), i tył zawiasu (śruby i wszystkie elementy wyglądają, jakby nikt nigdy ich nie ruszał, spatynowane zaśniedziałe - kluczem niedotykane od nigdy). O czym to wszystko powyższe świadczy, czy powinno świadczyć - nie wiem. Czy to dobrze, czy źle, czy znaczy że solidne fabryczne i przebieg naprawdę niski i te ~115k km przeżyło, czy też wytłuczone bo nigdy nie wymieniane... tego dopiero w jakimś serwisie można by się na szarpakach dowiedzieć.

Opublikowano

Co do zamkniętego tematu 335d, nie dziwie się - też bym na maile nie odpisywał.

Od tego jest telefon, żeby dzwonić.

Opublikowano
Co do zamkniętego tematu 335d, nie dziwie się - też bym na maile nie odpisywał.

Od tego jest telefon, żeby dzwonić.

Po pierwsze - skoro sprzedający podaje w ofercie maila, to chyba by móc na niego napisać.

Po drugie - a skąd wiesz, że nie dzwoniłem? Dzwoniłem, ale co - mamy sobie vin literować przez telefon? Nie łatwiej kopiuj-wklej zrobić w maila?

Opublikowano
Vin wysyła sie SMS lub podaje przez telefon 7 ostatnich cyfr .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Dokładnie, jak sprzedawałem żaglówkę/jacht, to dostałem 150 maili, 20 telefonów ( pomijam telefony i smsy o zamianę na samochód ), maile olewałem.

Ten, który kupił, to dzwonił, nie pisał.

Pewna analogia jest.