Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich .

Mam do was takie pytanko , mianowicie : nabylem bmw e 60 2004

Chyba Standardowy zestaw glosnikow : 2 sub pod siedzeniami 4 normalnie .

kurde tylko strasznie Halowato to gra , 2 sub niegraja wcale , 2 glosniki z przodu ok , 2 tylne to jagby ich mordowano.

W radio niema zadnych opcji tylko podstawy , bass etc....

niewiem czy jest jakis orginalny wzmaczniac , przejzalem boczki z tyu ale nic tam niema !

pomozcie jak odpalic te sub !! Jak sprawdzic czy one zyja ?

dodam tylko ze radio ma uszkodzone plyty ale raczej znaczenia to niema , chociaz czytalem tu forum i gdzies sie podknolem o takie stwierdzenie.

Dodam ze grzebie o tym juz 4 dni wiec przegladalem forum . No chyba ze cos umknelo mojej uwadze .

Z Gory Slicznie dziekuje za jaka kolwiek pomoc .

Opublikowano
Jeżeli z przodu posiadasz tylko woofer pod fotelem oraz mid'a w drzwiach, to masz wersję Stereo. W tym wariancie w E6* nie było żadnego wzmacniacza mocy. Głośniki były zasilane bezpośrednio z końcówki mocy radioodtwarzacza. Sprawdź czy te głośniki pod fotelami w ogóle są. Miałem u siebie kiedyś serię 1, z której ktoś przy sprzedaży je zdemontował. Desperat, ale jednak.
Opublikowano

Sprawa Wyglada tak ze w dzwiach mam 2 mid i 2 male kolo lusterek czyli po 2 w dzwiach , 2 z tylu na podszybiu i 2 sub pod siedzeniami .

Sub niedzialaja niestety niewiem czemu , a te 2 na podszybiu to jak cie moge ! ... niemam glowy jak to wszystko ogarnac ... a jest tragicznie.