Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Znalazłem dawcę częsci :D Jest tam elektrycznie regulowana kierownica i tym własnie jestem zainteresowany. Jak się ma sprawa z ewentualnym dołozeniem tego do auta, które ma recznie regulowaną kierownicę? Z tego co się orientuje opcja ta jest zintegrowana z pamięcią siedzenia kierowcy ale tu z rzezbieniem chyba już większy kłopot? Tamto auto ma takie siedzenie ale zamiast skóry ma szmatkę... Czy ktos z Nas na forum ma wiadomości czy da się to zrobić i czy gra warta świeczki? Bedę wdzięczny!
Opublikowano
Opcja nie warta inwestycji! Mam takie coś w e65, każde wyjęcie i włożenie kluczyka powoduje uruchomienie mechanizmu(powrót do twoich ustawień) według mnie niepotrzebny bajer, lepiej zainwestuj w lepszą opcję np. rolete elektryczną,fotele komfort,navi itp
Opublikowano

Może niewarte jest przerabianie na elektryczną ale dla mnie jest to przydatny bajer.

Mianowicie ułatwia mi wsiadanie i wysiadanie z auta,nie obijam się o kierownicę.

Do jazdy mam ustawioną kierę w najniższym położeniu,po wyłączeniu zapłonu albo otwarciu drzwi idzie w górę.

Opublikowano
Może niewarte jest przerabianie na elektryczną ale dla mnie jest to przydatny bajer.

Mianowicie ułatwia mi wsiadanie i wysiadanie z auta,nie obijam się o kierownicę.

Do jazdy mam ustawioną kierę w najniższym położeniu,po wyłączeniu zapłonu albo otwarciu drzwi idzie w górę.

Dokładnie, naprawde ułatwia wsiadanie i wysiadanie z auta

Pozdrawiam