Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja myślałem że wyjedziemy najpóźniej o 5:30 bo od 9:00 jest wjazd na Ułęż

A 3,5 godziny to takie chyba minimum jazdy.

Marcin nie dasz rady?

Ja najchętniej o 5 mógłbym już jechać żeby na lajcie sobie zajechać.

Opublikowano

6.00 zdecydowanie za późno, wiekszość drogi to "polskie drogi" a nie autostrady

propozycja Karola żebyście wystartowali o 5.00 jest moim zdaniem optymalna

Marcin śpij w czwartek i piątek po godzinie dłużej :mrgreen: a w sobotę wstawaj i melduj się o 5.00 w Brzesku :cool2:

Opublikowano
Panowie wieć którą trasą jedziecie? ja jestem z kraśnika i może bym sie podłaczył pod was? moge?

Jak Ci się chce to przyjedź do Sandomierza, a jak nie to czekaj na nas w okolicach ronda w Wyszmontowie gdzie krzyżują się DK 74 z DK 79

Opublikowano

Ej to która w koncu bo to trzeba ustalić ostatecznie.

Ja tez jestem zdania im wcześniej tym lepiej.

Wiec 5 czy 6 w tym Brzesku?

Bo trzeba jeszcze Włodzimierzowi dac znać żeby poprawił na FB.

Opublikowano

Brzesko - Lisia Gora - Dabrowa Tarnowska - Pacanow - Polaniec - Sandomierz (Damian dosiada) - Ozarow - Lipsko - Zwolen - Pulawy - Ulez

Zapraszamy, jak mozesz dolaczyc gdzies po drodze to smialo.

Panowie, jak myslicie ze o 5:00 bedzie super, to sie podporzadkuje :) Kimne sie na miejscu najwyzej ;)

Opublikowano
Panowie wieć którą trasą jedziecie? ja jestem z kraśnika i może bym sie podłaczył pod was? moge?

Jak Ci się chce to przyjedź do Sandomierza, a jak nie to czekaj na nas w okolicach ronda w Wyszmontowie gdzie krzyżują się DK 74 z DK 79

Pasuje. Jeszcze czekam na odp. czy ktoś z Lublina jedzie. odezwe sie jak bede coś wiedział. Czekał bym w Ożarowie. Dodaje 30 km ale w grupie zawsze lepiej sie jedzie.

Opublikowano
Panowie, jak myslicie ze o 5:00 bedzie super, to sie podporzadkuje :) Kimne sie na miejscu najwyzej ;)

No i git :cool2:

5.00 start z Brzeska

Reszta kto chce dołącza się po drodze do konwoju tak jak ja. Czekam na Was w Sandomierzu :cool2:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Wow jaki hardcore :)

Warszawa ma się stawić na ok 10, Wam podróż zajmie ok 4h, więc będziecie najpierwsi :lol:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Spoko, kacpercio w bagażniku zawsze coś ze sobą wozi to poczęstuje strudzonych podróżników :D