Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W to żaden tel bo brakuje bazy na tel, a bazę możesz dokupić jaką chcesz. Ja to wywaliłem i wsadziłem cup holder.
Opublikowano
Kolego a masz możliwość wrzucić jakieś zdjęcie jak ten wkład wygląda? Gdzie to można dostać? Pod jakie telefony te bazy można dostać?
Opublikowano
Poszperałem troche po googlach i wychodzi na to że części której mi brakuje to snap-in adapter. Ale niestety praktycznie pod samsunga note 3 nie ma czegoś takiego a telefonu nie będę zmieniał. Chyba rozważę opcję tej półki z za sówaną roletą.
Opublikowano
Poszperałem troche po googlach i wychodzi na to że części której mi brakuje to snap-in adapter. Ale niestety praktycznie pod samsunga note 3 nie ma czegoś takiego a telefonu nie będę zmieniał. Chyba rozważę opcję tej półki z za sówaną roletą.
po BT sparuj sobie i po problemie ;)

ja mam ten wkład, telefon ale wygodniej jest sparowac z telefonem po BT (u mnie z systemem android) i problem z głowy :D

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Próbowałem sparować ale niestety po kilkunastu sekundach rozłącza. Wiem że dużo ludzi ma z tym problem a temat na forum był już kilkakrotnie poruszany. Ja posiadam samsunga note 3 wcześniej miałem nokie n95 i wszystko śmigało. Pewnie w note 3 jest zbyt nowa aktualizacja BT. Może jest ktoś kto potrafi aktualizować BT w bmw żeby łączył z nowymi telefonami?