Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam od paru dni posiadam bmw e60,w aucie są zamontowane lampy biksenonowe poliftowe,problem w tym że nie świecą brewki, nie działa też regulacja góra dół tym pokrętłem przy kierownicy.czy jest ktoś w Szczecinie lub okolicach kto by ogarnął temat??a może ktoś ma to za sobą i jakieś podpowiedzi jak to zrobić samemu??
Opublikowano
Sprecyzuj dokładniej o co ci chodzi, a jak nie masz nic więcej do powiedzenia lub nie możesz pomóc to nie zaśmiecaj tematu a swoje poglądy na temat tego jaką ja kupiłem beemkę zachowaj dla siebie.chyba że to twój sposób na nabicie postów, tylko że w ten sposób nikomu nie pomagasz.
Opublikowano
Sprecyzuj dokładniej o co ci chodzi, a jak nie masz nic więcej do powiedzenia lub nie możesz pomóc to nie zaśmiecaj tematu a swoje poglądy na temat tego jaką ja kupiłem beemkę zachowaj dla siebie.chyba że to twój sposób na nabicie postów, tylko że w ten sposób nikomu nie pomagasz.

Chodzi o to, że składak, Xenon nie powinien mieć regulacji góra/dół, tylko samopoziomowanie. Daj VIN to się wszystko wyjaśni.

http://www.bimmerdiag.pl/ - WROCŁAW, LEGNICA, LUBIN dolnośląskie http://www.facebook.com/bimmerdiag/
Opublikowano
No ok.to wiem że lampy są dołożone tylko jak ogarnąć samopoziomowanie? i te brewki?
Opublikowano
Kolo włącznika świateł jeśli o te pokrętło tobie chodzi to jest od podświetlania wnętrza a brewki powodem może być źle zakodowane reflektory lub poprostu są fizycznie dołączone. Nie nabijam postów nie jestem fanatykiem żeby mieć 4 kółka.
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
Opublikowano
więc od razu tak trzeba było pisać.dzięki za podpowiedz.tylko te kółko od podświetlanie jest po prawej a dodatkowo jest jeszcze po lewej.a wiesz może gdzie ogarnąć temat z tymi brewkami i z poziomowaniem??zrobi to elektryk czy są specjalne warsztaty??